BRONZY ISLANDERS: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ + ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

BRONZY ISLANDERS: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ + ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Ένα ακόμη προϊόν της The Pionears που έχει φέρει τα πάνω - κάτω είναι το Bronzy Islanders. Λατρεύουμε την καινοτομία, τις ιδιαίτερες φόρμουλες και τα πολύ καλά μελετημένα συστατικά που με τη σειρά τους συνθέτουν άμεσα αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Μετά λοιπόν από παρότρηνσή σας, καθίσαμε στα τραπέζια μας, καταγράψαμε όλες σας τις ερωτήσεις και είμαστε εδώ για να τις απαντήσουμε όλες μια προς μία!

Γιατί δημιουργήθηκε το Bronzy Islanders;

Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι για τη δημιουργία αυτού του προιόντος. Ξέρετε, εμείς εδώ, στην The Pionears, όσο κι αν αγαπάμε τον ήλιο, προσπαθούμε καθημερινά να εκπαιδεύσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται να χρησιμοποιεί καθημερινά αντιηλιακό (το οποίο οφείλει να ανανεώνει κάθε 2 ώρες), να φοράει καπέλο και να αποφεύγει την έκθεση του δέρματος στις βλαβερές ηλιακές ακτινοβολίες. Πολλές φορές το αντιηλιακό δε μας ικανοποιεί γιατί μας βγάζει λιπαρότητα, μας φαίνεται “βαρύ” ή δε μας ικανοποιεί η υφή του. Το Yogurt UV Shield Sunscreen με SPF 50+ και προστασία UVA & UVB, δεν είναι τυχαίο που έχει αποκτήσει πιστούς fan. Κι αυτό γιατί μειώνει τους ερεθισμούς, τις κοκκινίλες, απαλύνει τους ερεθισμούς, δεν βγάζει λιπαρότητα, δεν κολλάει ούτε “τραβάει το δέρμα” ενώ παράλληλα συνδυάζεται εξαιρετικά με οποιοδήποτε ορό, serum ή κρέμα έχουμε επιλέξει για τη ρουτίνα μας. 

 

Τί είναι το Bronzy Islanders;

Τί λοιπόν θα έπρεπε να κάνουμε για όλους εκείνους που θέλουν να αποφύγουν τον ήλιο αλλά παράλληλα λατρεύουν το μαυρισμένο δέρμα; Και κάπου εδώ, ήρθε το Bronzy Islanders! Λαμπερές - χρυσαφένιες σταγόνες προσώπου και σώματος πλούσιες σε βιταμίνες ( E & F ) που θρέφουν, ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα ενώ παράλληλα χαρίζουν ένα ηλιοκαμένο φίλτρο στην επιδερμίδα σαν να γυρίσατε μόλις από ένα εξωτικό νησί ή μια χρυσαφένια παραλία! Ο συνδυασμός της καστανής με τη χρυσαφένια σκόνη διαχέουν το φως δημιουργώντας μια μεταλλική - ηλιόλουστη γυαλάδα με διακριτικό ιριδίζον φινίρισμα που κολακεύει όλους τους τύπους δέρματος.

Τί να περιμένουμε;

Η πρωτοποριακή και ταυτόχρονα λεπτόρρευστη φόρμουλα του Bronzy Islanders, βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και τις ατέλειες δείχνοντας το άμεσα πιο μαυρισμένο χωρίς να καλύπτει τις χαριτωμένες φακίδες ή να φράζει τους πόρους. Η σύνθεση του πλούσια σε βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου και το σώματος, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και συμβάλλει στην παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου. 

 

Τί δράση έχουν τα συστατικά που περιέχει;

Θα ήταν αδύνατο να καταγράψουμε τη δράση όλων των συστατικών, όμως, έχουμε επιλέξει να σας μιλήσουμε γι’αυτά που ξεχωρίζουμε:

  • WITARIX® MCT 60/40 Αφήνει μια πολύ ελαφριά, μη λιπαρή αίσθηση στο δέρμα κάνοντας το μεταξένιο και απαλό. 
  • Υαλουρονικό οξύ: Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης, απαλύνει ρυτίδες χαρίζει στο δέρμα όγκο, ελαστικότητα και ομοιόμορφη υφή.
  • Γλυκερίνη: Βελτιώνει την ικανότητα  ενυδάτωσης της κεράτινης στιβάδας και αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος χαρίζοντας υγιή όψη και απαλή υφή. Παράλληλα, προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.
  • Βιταμίνη Ε: Έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασίας ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες που ευθύνονται για τις κυτταρικές βλάβες και τα συμπτώματα τις γήρανσης της επιδερμίδας.
  • Bιταμίνη F: Μία από τις πιο απαραίτητες βιταμίνες για ένα υγιές και καθαρό δέρμα. όταν Όταν η επιδερμίδα έχει έλλειψη βιταμίνης F, εμφανίζονται ή μεγεθύνονται τα συμπτώματα ξηρότητας, ερεθισμών, ευαισθησίας στον ήλιο και ακμή. Η θαυματουργά αυτή βιταμίνη ενυδατώνει, θρέφει και προσδίδει ελαστικότητα.

 

Πώς χρησιμοποιείται;

Επιλογή 1: Eφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα αμέσως στο πρόσωπο (μετά τη ρουτίνα σας) ή στο σώμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα το προιόν. 

Eπιλογή 2: Προσθέστε μία ή περισσότερες σταγόνες Βronzy Islanders σε οποιονδήποτε ορό, έλαιο, σιρόπι ή κρέμα The Pionears.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα πόδια, τα χέρια ή οπουδήποτε θέλετε μια μπρονζέ πινελιά. Η απόχρωση προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Σας έχουμε όμως κι ένα shaker που αγαπήσαμε απο τη πρώτη στιγμή και είμαστε σίγουροι οτι θα βρίσκεται στο νεσεσερ του καλοκαιριού!

Summer dewy no makeup - makeup: Αναμείξτε 1 pump Yogurt UV Shield Sunscreen SPF 50+ με 1 σταγόνα Bronzy Islanders και απλώστε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας στις βλεφαρίδες, τα ζυγωματικά και τα χείλη το O.M.G Treatment Oil.