Το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό! Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Το πιο νόστιμο και υγιεινό πρωινό! Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Είναι αδιαμφισβήτητο οτι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας!

Οι λόγοι είναι πολλοί. Ο βασικότερος όμως είναι το γεγονός οτι είναι το πρώτο γεύμα μετα απο μία μεγάλη περίοδο αφαγίας (περίπου 8 ώρες ύπνου). Όλοι έχουμε την ανάγκη να εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με ενέργεια και θρεπτικά συστατικά προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας. Όμως πολλές φορές, είτε το πρωινό δεν μας χορταίνει, είτε απλά δεν μας αρέσει. 

Πριν λοιπόν απο περίπου 2 χρόνια, και στην προσπάθεια μου να βρώ ένα πρωινό που πραγματικά θα λαχταράω να φάω, έπεσα πάνω σε μία συνταγή που έγινε σχεδόν καθημερινό μου γεύμα! Είναι γευστικό, είναι υγιεινό και τρομερά θρεπτικό! Και να λοιπόν που σήμερα τη μοιράζομαι μαζί σας και είμαι σίγουρη οτι απο αύριο κιόλας ... θα ξυπνάτε και θα τρέχετε στην κουζίνα!

ΥΛΙΚΑ

Αυγά

Λίγο ελαιόλαδο

Ψωμί ολικής άλεσης

Αβοκάντο

Αλάτι – πιπέρι

Ρόκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλε το ψωμί σε μια τοστιέρα και αφήστε το μέχρι να πάρει ένα ικανοποιητικό χρώμα. Σε ένα τηγάνι βάλε τα αυγά με πολύ λίγο ελαιόλαδο.

Όταν ψηθεί το ψωμί λιώσε το αβοκάντο πάνω του με ένα πιρούνι. Τοποθετήστε τη ρόκα απο πάνω και ρίξε τα ψημένα αυγά από πάνω της. Αλατοπιπερώστε και προσθέστε λίγο ελαιόλαδο. Κι αυτό είναι όλο!